Dagelijks archief: maart 19, 2017

Avereest 1/ Peter Deen officieel kampioen

Avereest 1 uit Dedemsvaart – SDO 3 uit Westerhaar

Afgelopen zaterdag was de beslissende laatste wedstrijd van Avereest 1/Peter deen. Avereest begon de wedstrijd met Arjan de Graaf, Patrick Jansen, Sanne Jansen en Ilse Peters in de aanval en Len Hooijer, Stefan Wilberink, Iris Scholing en Joanne Wilberink in de verdediging. Herman Finkers mocht Avereest1/Peter deen de eerste helft aanmoedigen en kwam er de tweede helft in voor Arjan de Graaf.

Op het begin van de wedstrijd ging de stand gelijk op. Door mooie schoten van Arjan, Joanne, Patrick en Iris kwam Avereest op 4-4 te staan. Nog net voor de het fluitsignaal wist Arjan er nog een doelpunt te scoren en stond Avereest/ peter deen met 5-4 voor in de rust. Lees verder Avereest 1/ Peter Deen officieel kampioen